Egyedi bútorok tervezése és kivitelezése. Klasszikustól a high-tech-ig.
Cégünk a konyha- és szobabútorok tervezése, készítése mellett vállalja nappali bútorok, fürdőszobabútorok, könyvespolcok és kerti bútorok kivitelezését is.

Telefon: 06 20 314 4272

Rólunk

A Silver Möbel Kft. Budapesten, 2003-ban alakult.

Kezdetben a profilunk főleg konyhabútorok gyártása volt, mára minden bútortípusra kiterjedt. Több bútor stúdióval voltunk kapcsolatban, ezáltal betekintést nyertünk a megrendelők széles skálán mozgó igényeinek felmérésébe.

Nekünk fontos a vásárlók igényeinek maximális kielégítése minőségben és árban is. Áraink versenyképességét az garantálja, hogy Önök rajtunk keresztül közvetlenül a gyártótól juthatnak hozzá álmaikhoz, úgy, hogy egy kereskedelmi lépcső kihagyásával időt és pénzt takaríthatnak meg

Időt, mert nem megy át több kézen a tervezés és pénzt a termelői árak miatt. A Silver Möbel Kft. célja, a vevők kérésének szemelőtt tartása és minél magasabb színvonalú termékek előállítása, mind esztétikum, mind minőség tekintetében

Annak érdekében, hogy mindezt nyújtani tudjuk, folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat és figyelemmel kísérjük az új anyagok és technológiák megjelenését. Hisszük, hogy Önnek is felkeltik érdeklődését és megnyerik tetszését termékeink és mihamarabb vásárlóink körében köszönthetjük.

Gépeink: Siemens, Niele, Teka, Ariston, Bosch, Zanussi, Fagor, Blankó, Franke stb.

Kellékek: Blum, Peka, Kesseböhmer, Lechner, Perfetti, Csercsics, Resopal, At-x Kft., Hafele, Forest, Rechan, Huwil, Wilsonart, Corian, Kerrock stb.

Alapanyagok: Egger, Falkó, Kaind, Krono Wood, Inter – Span stb.

Silver Möbel | Bútor | Konyha- és szobabútorok, nappali bútorok, fürdőszobabútorok, gyerekszobabútorok, könyvespolcok és kerti bútorok tervezése és kivitelezése.
Kapcsolat

Telefon: 06 20 314 4272

Kontakt személy: Fényes Tibor